Hileud jeungkal

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Hileud Jeungkal
Erannis defoliaria01.jpg
Klasifikasi ilmiah
Karajaan:
Filum:
Kelas:
Ordo:
Kulawarga:
Génus:
Spésiés:
E. defoliaria
Ngaran binomial
Erannis defoliaria
(Clerck, 1759)
Sinonim

Phalaena defoliaria Clerck, 1759

Hileud jeungkal (Erannis defoliaria; anu jagana métamorfosis jadi geget) nyaéta hiji spésiés ti kulawarga Geometridae. Sato ieu mangrupa sato umum di wewengkon Palearktik jeung Wétan Deukeut.

Bikang
Ilustrasi ti John Curtis's British Entomology Volume 6
Hileud jeungkal, Jérman
pupa

Pustaka[édit | édit sumber]

  • Chinery, Michael Collins Guide to the Insects of Britain and Western Europe 1986 (Reprinted 1991)
  • Skinner, Bernard Colour Identification Guide to Moths of the British Isles 1984
  • The pest control of the chestnut tree by Dr Péter Szentiványi. Chestnut - Agricultural Publisher. For Sarkpont Cc., Hungary.

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]


Citakan:Ennominae-stub