Sakabéh log umum

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Béréndélan sakabéh log nu aya di Wikipedia. Bisa dipondokkeun ku cara milih tipe log, ngaran pamaké, atawa kaca nu dimaksud.

Log
  • 31 Oktober 2021 16.55 Mrjwwd obrolan kontribusi membuat halaman Luhut Binsar Pandjaitan (Nyieun kaca anyar Jenderal TNI (HOR) (Purn.) Luhut Binsar Pandjaitan, M.P.A. (lahir 28 Séptémber 1947) nyaéta Menteri Koordinator Bidang Kemaritiman RI dina Kabinet Kerja Juli 2016 sarta kapilih deui dina mangsa Kabinet Indonésia Maju Présidén Joko Widodo jeung Wakil Présidén Ma'ruf Amin pikeun 2019– Periode 2024 salaku Menteri Koordinator Bidang Kemaritiman sareng Investasi di Indonésia. Manéhna ogé jadi Kepala Staf Présidén RI ti 31 Désémber 2014 nepi ka 2 Séptémber 20...)
  • 31 Oktober 2021 15.58 Mrjwwd obrolan kontribusi membuat halaman Agus Harimurti Yudhoyono (Nyieun kaca anyar Mayor Inf. (Purn.) H. Agus Harimurti Yudhoyono, M.Sc., M.P.A., M.A. (lahir 10 Agustus 1978), atawa leuwih akrab disebut AHY, nyaéta Diréktur Eksekutif The Yudhoyono Institute (TYI) jeung pangadeg Yayasan AHY. Saméméhna, anjeunna boga karir salaku militér profésional di TNI salila 16 taun. AHY jadi lulusan terbaik Akademi Militer taun 2000 sarta meunang pangajén Présidén RI; Adi Makayasa Star. Nalika ditugaskeun di Angkatan Darat Indonésia, AHY ngawasa operasi r...)
  • 31 Oktober 2021 14.50 Mrjwwd obrolan kontribusi membuat halaman Herdiat Sunarya (Nyieun kaca anyar {{Infobox Settlement}} Dr. H. Herdiat Sunarya, M.M atawa nu leuwih dipikawanoh ku sebutan Herdiat nyaeta salah sahiji bupati ciamis nu dibabarkeun di Kuningan tanggal 10 Oktober 1960. Manehna mulai ngajabat janten bupati jeung papasanganna Yana jadi wakilna tina hasil pamilihan pamilihan bupati (pilbup) kabupaten Ciamis taun 2018.)
  • 15 Séptémber 2021 10.30 Mrjwwd obrolan kontribusi membuat halaman Obrolan pamaké:Mrjwwd (Nyieun kaca anyar <div class="plainlinks" style="float: right; padding:0em; margin:0 0 1em 1em;background-color:#FFF;"> <p style="color:#FFF; font-weight: bold; padding:0.5em; background-color:#438EDF;border-radius: 0.2em;">Nyangkem Wikipédia</p> * Kedalan pangadeg * Dadaran singget Wikipédia * Pituduh lengkep <p style="color:#FFF; font-weight: bold; padding:0.5em; margin-top: 1.2em; bac...)
  • 13 Séptémber 2021 13.47 Mrjwwd obrolan kontribusi membuat halaman Ayu Utami (Nyieun kaca anyar Justina Ayu Utami (leuwih dipikawanoh ku jujuluk Ayu Utami, gumelar di Bogor, Jawa Barat 21 November 1968; umur 51 taun))
  • 13 Séptémber 2021 13.04 Mrjwwd obrolan kontribusi membuat halaman Pamaké:Mrjwwd (Nyieun kaca anyar Nepangkeun ''nami'' '''abdi''' MRJWWD) Tag: Éditan sélular Éditan wéb HP
  • 13 Séptémber 2021 12.50 Akun pamaké Mrjwwd obrolan kontribusi dijieun otomatis