Sumbangan tulisan ti 112.215.219.166

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Paluruh kontribusiAmparkeunTilepkeun
⧼contribs-top⧽
⧼contribs-date⧽

29 Nopémber 2018

  • 15.4429 Nopémber 2018 15.44 béda juj +2 CépotSalah ngartikeun Astra jadi Sastra,beda kecap beda hartina, Astra hartina rarai atanapi pameunteu atanapi beungeut ayeuna Tag: Éditan sélular Éditan wéb HP