Béda révisi "Asyura"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
3.546 bita ditambahkeun ,  13 tahun yang lalu
Kaca anyar: {{Islam}} '''Poé Asyura''' ('''{{lang|ar|عاشوراء}}''' ) nyaéta poé ke-10 dina bulan Muharram dina kalender Islam. Sedengkeun ''asyura'' sorangan hartosna ''kasapuluh''....
(Kaca anyar: {{Islam}} '''Poé Asyura''' ('''{{lang|ar|عاشوراء}}''' ) nyaéta poé ke-10 dina bulan Muharram dina kalender Islam. Sedengkeun ''asyura'' sorangan hartosna ''kasapuluh''....)
(taya bédana)
92

éditan

Menu navigasi