Béda révisi "Urang Sunda"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
14 bita ditambahkeun ,  14 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
m
{{ethnic group|
|group=Urang Sunda
|image=urangsunda.png
|poptime=30-an juta (itungan kasar tina sénsus 2000)
|popplace=[[Jawa Kulon]], [[Banten]], [[Jakarta]], [[Jawa Tengah]]
11.695

éditan

Menu navigasi