Béda révisi "Transformasi Fourier"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
3 bita ditambahkeun ,  12 tahun yang lalu
m
Lamun x(t) mangrupakeun hiji sinyal non-periodik. Mangka transformasi Fourier x(t), anu dilambangkeun ku <math>\mathcal{F}</math>, didefinisikeun ku
 
:<math>X(\omega) = \mathcal[ {F]}\{[x(t)]\} = \int \limits _{-\infty}^{\infty} x(t)\ e^{-j \omega t}\,dt </math>
 
==Catetan==
3.120

éditan

Menu navigasi