Lompat ke isi

Low-pass filter: Béda antarrépisi

75 bita ditambahkeun ,  14 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
mTidak ada ringkasan suntingan
Amplitudo jeung fase <math>H_LPF(\omega)</math> digambarkeun saperti di handap ieu:
 
[[Gambar:Frekuensi Respon LPF.jpg|thumb|center|250px|FrekuensiRéspon responfrékuénsi LPF]]
 
LPF idéal ngaliwatkeun sakabéh komponén sinyal asupan nu frékuénsi radinna di sahandapeun <math>\omega_c</math> tanpa distorsi; <math>\omega_c</math> disebut frékuénsi pamotong (cutoff frequency). Sakabéh komponén sinyal saluhureun <math>\omega_c</math> ditolak.
 
Gambaran respon impuls tina LPF bisa ditingali saperti kieu:
 
[[Gambar:Respon impuls LPF.jpg|thumb|center|250px|Réspon impuls LPF]]
 
==Baca ogé==
3.120

éditan