Béda révisi "Paul"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
6 bita ditambahkeun ,  13 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
m (bot Nambih: id, nah Ngarobih: jv, map-bms, ms)
mTidak ada ringkasan suntingan
}}
 
[[Gambar:Color icon blue.svg|thumb|right]]'''Paul''' atawa '''biru''' atawa '''bulao''' (tina basa [[Walanda]] ''blauw'') nyaéta warna anu dihasilkeun ku [[cahaya]] nu boga [[spéktrum]] nu didominasi ku énergi nu [[Gelombang#Panjang gelombang|panjang gelombang]]na antara 440–490 [[nanométer]].
Paul dianggap salasahiji ti tilu [[warna primér]] sajaba ti [[beureum]] jeung [[héjo]].
 
3.120

éditan

Menu navigasi