Béda révisi "Saroja"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
436 bita ditambahkeun ,  12 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
(Kaca anyar: '''Saroja''' (''Nelumbo nucifera'' Gaertn.) nyaéta spesies tutuwuhan cai ti genus ''Nelumbo'' (taraté) anu asalna ti India. Di Indonésia, tutuwuhan ieu ogé mindeng disebu...)
 
m
{{Taxobox
| color = lightgreen
| name = Saroja
| image = Lotus_Nelumbo_nucifera_Flower_Large_3264px.jpg
| image_width = 250px
| image_caption = ''Nelumbo nucifera''
| regnum = [[Plantae]]
| divisio = [[Magnoliophyta]]
| classis = [[Magnoliopsida]]
| ordo = [[Proteales]]
| familia = [[Nelumbo]]naceae
| genus = '''''[[Nelumbo]]'''''
| species = '''''N. nucifera'''''
| binomial = ''Nelumbo nucifera''
| binomial_authority = Gaertn.
}}
 
'''Saroja''' (''Nelumbo nucifera'' Gaertn.) nyaéta spesies [[tutuwuhan cai]] ti genus ''[[Nelumbo]]'' (taraté) anu asalna ti [[India]]. Di Indonésia, tutuwuhan ieu ogé mindeng disebut '''[[taraté]]''' anu sabenerna mangrupakeun genus ''Nymphaea.'' Saroja kungsi dipikawanoh kalawan ngaran binomial ''Nelumbium speciosum'' (Willd.) atawa ''Nymphaea nelumbo.''
 
3.120

éditan

Menu navigasi