Béda révisi "1930"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
4 bita ditambahkeun ,  11 tahun yang lalu
m
bot Ngarobih: os:1930-æм аз; kosmetik perubahan
m (bot Ngarobih: os:1930-æм аз)
m (bot Ngarobih: os:1930-æм аз; kosmetik perubahan)
Taun ka-'''1930''' [[Maséhi]] dina [[Kalénder Grégorian]].
 
== Kajadian ==
== Nu babar ==
 
== Nu pupus ==
== Poé peré ==
== Tumbu luar ==
{{kalender-pondok}}
 
17.429

éditan

Menu navigasi