Béda révisi "56"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
6 bita dipupus ,  12 tahun yang lalu
m
bot Miceun: it:56; kosmetik perubahan
m (bot Nambih: fa:۵۶ (میلادی))
m (bot Miceun: it:56; kosmetik perubahan)
Taun ka-'''56''' [[Maséhi]] dina [[Kalénder Grégorian]].
 
== Kajadian ==
== Nu babar ==
 
== Nu pupus ==
== Poé peré ==
== Tumbu luar ==
{{kalender-pondok}}
 
[[id:56]]
[[io:56]]
[[it:56]]
[[ja:56年]]
[[jv:56]]
17.474

éditan

Menu navigasi