Béda révisi "988"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
4 bita ditambahkeun ,  11 tahun yang lalu
m
bot Nambih: vls:988; kosmetik perubahan
m (bot Nambih: vls:988)
m (bot Nambih: vls:988; kosmetik perubahan)
Taun ka-'''988''' [[Maséhi]] dina [[Kalénder Grégorian]].
 
== Kajadian ==
== Nu babar ==
 
== Nu pupus ==
== Poé peré ==
== Tumbu luar ==
{{kalender-pondok}}
 
17.429

éditan

Menu navigasi