Béda révisi "Hateup"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
25 bita ditambahkeun ,  13 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
m (robot Adding: id:Atap)
m
{{Tarjamahkeun|Inggris}}
'''Hateup''' nyaeta bagean pangluhurna nu nutupan [[building|wangunan]]. Flat roofs are often covered with [[tar]] and [[gravel]] and provided with drains to run off [[rain]] and [[snow]]. Other shaped roofs are built to naturally shed water, these include:
 
912

éditan

Menu navigasi

Parabot pribadi

Ngaranspasi

Varian

Lianna