Béda révisi "540"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
13 bita ditambahkeun ,  11 tahun yang lalu
m
bot Ngarobih: ar:ملحق:540; kosmetik perubahan
m (bot Nambih: war:540)
m (bot Ngarobih: ar:ملحق:540; kosmetik perubahan)
Taun ka-'''540''' [[Maséhi]] dina [[Kalénder Grégorian]].
 
== Kajadian ==
== Nu babar ==
 
== Nu pupus ==
== Poé peré ==
== Tumbu luar ==
{{kalender-pondok}}
 
[[am:540 እ.ኤ.አ.]]
[[an:540]]
[[ar:ملحق:540]]
[[ast:540]]
[[az:540]]
17.435

éditan

Menu navigasi