Béda révisi "1632"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
13 bita ditambahkeun ,  12 tahun yang lalu
m
bot Ngarobih: ar:ملحق:1632; kosmetik perubahan
m (bot Nambih: bcl:1632, war:1632)
m (bot Ngarobih: ar:ملحق:1632; kosmetik perubahan)
Taun ka-'''1632''' [[Maséhi]] dina [[Kalénder Grégorian]].
 
== Kajadian ==
== Nu babar ==
 
== Nu pupus ==
== Poé peré ==
== Tumbu luar ==
{{kalender-pondok}}
 
[[am:1632 እ.ኤ.አ.]]
[[an:1632]]
[[ar:ملحق:1632]]
[[ast:1632]]
[[ay:1632]]
17.467

éditan

Menu navigasi