Béda révisi "Walungan Citarum"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
51 bita ditambahkeun ,  10 tahun yang lalu
m
bot Nambih: th:แม่น้ำจีตารุม; kosmetik perubahan
m (bot Nambih: es:Río Citarum)
m (bot Nambih: th:แม่น้ำจีตารุม; kosmetik perubahan)
Dina catetan sajarah, ieu walungan téh minangka wates antara [[Karajaan Sunda]] jeung [[karajaan Galuh|Galuh]] nalika ieu dua karajaan teu ngahiji. Ngaran ieu walungan ogé patali jeung [[Tarumanagara]], karajaan Sunda nu ngadeg sahanteuna ti [[abad ka-4]].
 
== Tempo ogé ==
* [[Daptar walungan di Indonésia]]
 
== Rujukan ==
* [[Pikiran Rakyat|PR]]: [http://www.pikiran-rakyat.com/cetak/2006/022006/27/teropong/lainnya04.htm Citarum, Nadi Kehidupan Jawa Barat]
* [[Pikiran Rakyat|PR]]: [http://www.pikiran-rakyat.com/cetak/0103/12/06.htm Citarum Perlu Penanganan yang Terintegrasi]
[[id:Ci Tarum]]
[[jv:Kali Citarum]]
[[th:แม่น้ำจีตารุม]]
[[vi:Sông Citarum]]
17.435

éditan

Menu navigasi