Béda révisi "Kampung Naga"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
47 bita ditambahkeun ,  14 tahun yang lalu
m
wikify
 
m (wikify)
'''Kampung Naga''' mangrupakeun kampung adat [[Sunda]]-[[Islam]] nu sacara administratif asup ka wewengkon Désa Néglasari, [[Salawu, Tasikmalaya|Kacamatan Salawu]], [[Kabupatén Tasikmalaya|Tasikmalaya]], nu legana kira 4 ha.
 
==Adat==
12.294

éditan

Menu navigasi