Basa Sunda: Béda antarrépisi

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
1 bita dipupus ,  12 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
m (Malikkeun éditan 125.166.166.192, diganti deui ka vérsi ahir ku Kandar)
mTidak ada ringkasan suntingan
| sil =
}}
 
'''Basa Sunda''' minangka [[basa]] nu dipaké kurang leuwih ku 27,000,000 jalma di wewengkon kulon pulo [[Jawa (pulo)|Jawa]], atawa 13,6% ti populasi [[Indonésia]].
 
23.354

éditan

Menu navigasi