Béda révisi "Tai hiang"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
21 bita ditambahkeun ,  10 tahun yang lalu
m
bot Nambih: bjn:Tagar; kosmetik perubahan
m (bot Nambih: zh:铁锈)
m (bot Nambih: bjn:Tagar; kosmetik perubahan)
[[ImageGambar:Removing rust with sand.jpg|thumb|250px|[[Panday]] ngaleungitkeun tai hiang ku cara ngawurkeun keusik saméméh ngelas]]
 
'''Tai hiang''' mangrupakeun zat nu kabentuk nalika sanyawaan [[beusi]] tai hiangan (korosi) alatan ayana [[oksigén]] jeung [[cai]]. Tai hiang téh mangrupakeun campuran [[oksida beusi]] jeung [[hidroksida]].
To prevent rust corrosion on automobiles, they should be kept cleaned and waxed. The underbody should be sprayed to make sure it is loose of any dirt and debris that could trap moisture. After a car is washed, it is best to let it sit in the sun for a few hours to let it air dry. In winter, or in salty conditions, cars should be washed more regularly as salt (sodium chloride) can accelerate the rusting process.-->
 
== Sumber rujukan ==
* ''[[:en:Rust|Rust]]'', Wikipédia édisi basa Inggris (28 Juli 2006)
 
== Baca ogé ==
{{commons|Rust}}
* [[WD-40]]
 
{{pondok}}
 
[[CategoryKategori:Korosi]]
 
[[an:Robín]]
[[ar:صدأ]]
[[bjn:Tagar]]
[[cs:Rez]]
[[da:Rust]]
17.470

éditan

Menu navigasi