Béda révisi "Quraisy (surat)"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
7 bita ditambahkeun ,  9 tahun yang lalu
m
r2.5.2) (bot Ngarobih: ku:Qureyş; kosmetik perubahan
m (bot Nambih: ace, bn, hi, jv, ms, pt, ru, sl, ur Ngarobih: az, id)
m (r2.5.2) (bot Ngarobih: ku:Qureyş; kosmetik perubahan)
'''Surah Quraisy''' nyaéta surat ka-106 dina [[Al Qur'an]]. Surat ieu diwangun ku 4 ayat sarta kagolongkeun kana surat [[makiyyah]]. Kecap [[Quraisy]] sorangan nujul ka kaum Quraisy nyaéta kaum (suku) anu meunang kapercayaan ngajaga Ka'bah. Poko eusina surat ieu ngajelaskeun kahirupan urang Quraisy sarta kawajiban anu sakuduna dilakonan ku maranéhanana.
 
== Eusi jeung Tarjamah ==
 
{| class="wikitable"
|}
 
== Tumbu kaluar ==
* [http://www.sacred-texts.com/isl/pick/106.htm Quraysh] at Sacred Texts
* [http://altafsir.com/Quran.asp?SoraNo=106&Ayah=1&NewPage=0&Tajweed=1 Quraysh] at Altafsir.com
 
== Rujukan ==
# Al-Amin Al-Quran Tarjamah Sunda ku K.H. Qamaruddin Shaleh, C.V. Penerbit Diponegoro, Bandung, 2003.
# Al Quran dan Terjemahnya, Departemen agama, C.V. Toha Putra, Semarang, 1971
 
{{SuratQuran|106|[[Al Fil]]|[[Al Ma'un]]}}
[[ja:クライシュ族 (クルアーン)]]
[[jv:Surat Quraisy]]
[[ku:QûreyşQureyş]]
[[ml:ഖുറൈഷ്]]
[[ms:Surah Quraisy]]
17.430

éditan

Menu navigasi