Béda révisi "Indéks Pangwangunan Manusa"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
taya kamandang éditan
m (mindahkeun Human Development Index ka Indéks Pangwangunan Manusa: judul leuwih pas)
== Rujukan ==
{{reflist}}
 
{{stub}}
[[Kategori:Élmu sosial]]
[[Kategori:Ékonomi]]
[[Kategori:Daptar nagara]]
[[Kategori:Indéks]]
 
[[af:Menslike ontwikkelingsindeks]]
894

éditan

Menu navigasi