Parobahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
8 bita dipupus ,  8 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
'''Batavia''' nyaéta ngaran anu dibikeun ku urang [[Walanda]] dina koloni dagang anu ayeuna tumuwuh jadi [[Jakarta]].
kunaon bangsa kia teh loba nu ngajajah,,,,,,,
 
salah nateh naon,,,,,,,
{{stub}}
ayeuna teh sarua wae,,,jeung bahuela,,,,,,,
 
masi nu kekurangan ,,,,,,
[[id:Batavia]]
kunaon ,,,,,
72

éditan

Menu navigasi