Béda révisi "Hateup"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
11 bita ditambahkeun ,  8 tahun yang lalu
m
bot Nambih: sw:Paa
m (bot Nambih: bn:ছাদ)
m (bot Nambih: sw:Paa)
[[sr:Кров]]
[[sv:Yttertak]]
[[sw:Paa]]
[[ta:கூரை]]
[[th:หลังคา]]
16.125

éditan

Menu navigasi

Parabot pribadi

Ngaranspasi

Varian

Lianna