Béda révisi "Citakan:Pondok"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
7 bita ditambahkeun ,  8 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
m (Malikkeun éditan 211.200.30.129, diganti deui ka vérsi ahir ku Irwangatot)
{{base-pondok}}{{#if:{{{kat|}}}||
<includeonly>
<!--[[Kategori:Taratas|{{PAGENAME}}]]-->
</includeonly>
}}
7.131

éditan

Menu navigasi