Béda révisi "Urang Sunda"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
taya kamandang éditan
m (Malikkeun éditan 118.96.43.136, diganti deui ka vérsi ahir ku Mjbmrbot)
|popplace=[[Jawa Kulon]], [[Banten]], [[Jakarta]], [[Jawa Tengah]]
|langs=[[basa Sunda]] (kabagi kana sababaraha basa wewengkon), [[basa Indonésia|Indonésia]], [[basa Jawa|Jawa]]
|rels=[[Islam]], [[Kristen]], [[Sunda Wiwitan]]
|related=[[urang Jawa|Jawa]], [[Betawi]]
}}
Pamaké anonim

Menu navigasi