Béda révisi "Citakan:Pondok"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
m
Malikkeun éditan Sersan Mayor Kururu, diganti deui ka vérsi ahir ku Irwangatot
m (Malikkeun éditan Sersan Mayor Kururu, diganti deui ka vérsi ahir ku Irwangatot)
{{base-pondok}}{{#if:{{{kat|}}}||
<includeonly>
<!--[[Kategori:Taratas|{{PAGENAME}}]]-->
</includeonly>
}}
12.294

éditan

Menu navigasi