Béda révisi "Kayas"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
11 bita ditambahkeun ,  10 tahun yang lalu
m
{{pondok}}
(Nyieun kaca anyar '''Kayas''' téh salasahiji warna campuran antara warna bodas jeung beureum)
 
m ({{pondok}})
'''Kayas''' téh salasahiji warna campuran antara warna [[bodas]] jeung [[beureum]]
{{pondok}}
12.294

éditan

Menu navigasi