Béda révisi "Ucing"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
6 bita dipupus ,  9 tahun yang lalu
 
'''Bulu pendék'''
* '''''Exotik''''' mangrupa variasi tina ras bulu pendék.
* '''''Chartreux, Russian Blue''' jeung''' Korat'''''. Tilu ras ieu miboga warna bulu anu sarua nya éta biru atawa hauk. katilu ras ieu mangrupa ras asli, tapi béda asal daérahna, saperti Chartreux anu aslna ti Prancis, Russian Blue asalna ti Rusia, jeung Korat ti Thailand.
Exotik mangrupa variasi tina ras bulu pendék.
* '''''Manx''' jeung '''Japanese Bobtail'''''. Max mangrupa ras anu teu boga buntut, sedengkeun japanese bobtail miboga rupa buntut anu ahéng.
* '''''Chartreux, Russian Blue''' jeung''' Korat'''''
Tilu ras ieu miboga warna bulu anu sarua nya éta biru atawa hauk. katilu ras ieu mangrupa ras asli, tapi béda asal daérahna, saperti Chartreux anu aslna ti Prancis, Russian Blue asalna ti Rusia, jeung Korat ti Thailand.
* '''''Manx''' jeung '''Japanese Bobtail'''''
Max mangrupa ras anu teu boga buntut, sedengkeun japanese bobtail miboga rupa buntut anu ahéng.
* '''''Egyptian Mau, Ocicat, California Spangled, Bengal'''''
* '''''Siamese''' jeung '''Burmese'''''.Kadua ras ieu téh asalna ti Thailand
Ieu kadua ras téh asalna ti Thailand
*''''' British shorthair, European Shorthair,''' jeung '''American Shorthair'''''
* '''''Abyssinian''''''' dipercaya yén ras ieu ras paling kolot mangrupa ras katurunan Mesir Kuno.
Dipercaya yén ras ieu ras paling kolot mangrupa ras katurunan Mesir Kuno.
 
==Ucing dina kabudayaan Sunda==
1.725

éditan

Menu navigasi