Béda révisi "Bayem"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
1.861 bita ditambahkeun ,  9 tahun yang lalu
Nyieun kaca anyar Bayem nya eta sayur anu ngaran ilmiahna Amaranthus spp., mimitina mah ukur dijadikeun pepelakan pikeun giasan sabangsa kekembangan sejenna. Tapi, dumasar kana panalungtikan par...
(Nyieun kaca anyar Bayem nya eta sayur anu ngaran ilmiahna Amaranthus spp., mimitina mah ukur dijadikeun pepelakan pikeun giasan sabangsa kekembangan sejenna. Tapi, dumasar kana panalungtikan par...)
(taya bédana)
294

éditan

Menu navigasi