Béda révisi "Bayem"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
27 bita ditambahkeun ,  9 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
{{Taxobox
| color = lightgreen
| name = BayamBayem
| image = Amaranthus tricolor0.jpg
| image_width = 250px
==Mangpaat==
Salian ti ngandung Nutrisi anu kacida mangpaatna pikeun kasehatan awak urang, bayem oge bisa jadi bahan kadaharan anu bisa nyegah rupa-rupa panyakit anu kaitung beurat, kayaning nurunkeun kolesterol, nyegah nyeri gugusi, obat eksim, asma, ngajaga kasehatan kulit raray, kulit mastaka, jeung keur kasehatan rambut. <ref name="Mangle"/> Anu pangkakokcarana, bayem teh guna pikeun nyageurkeun panyakit lungse alatan kurang darah. <ref name="Mangle"/> Leuwihna ti eta, lantaran ngandung 'serat' anu luhung, bayem kacida alusna pikeun ngageurkeun panyakit sembelit, jantung, stroke, jeung panyakit-panyakit anu aya hubunganana jeung getih. <ref name="Mangle"/>
 
==Referensi==
{{reflist}}
 
[[az:Qaratərə]]
294

éditan

Menu navigasi