Béda révisi "Sakha"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
6 bita dipupus ,  10 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
:''Pikeun resénsi sastra [[weda]] dina agama [[Hindu]], tempo [[Sakha (weda)]]''
[[Image:RussiaSakha2005.png|thumb|200px|Lokasi Républik Sakha di Rusia]]
[[Image:Sakha-flag.png|thumb|250px|right|Bandéra Sakha]]
[[Image:SahaCoatofArms.png|thumb|250px100px|right|Lambang Sakha]]
'''Sakha''' mangrupakeun ngaran [[Subjék Féderal Rusia]]. Subjék ieu miboga luas wewengkon 3.103.200 km² jeung mangrupakeun subjék panggedéna di [[Rusia]]. Populasina nya éta 949.280 jiwa ([[2002]]). Ibu kotana nya éta [[Yakutsk]].
 
7.276

éditan

Menu navigasi