Sepak Bola: Béda antarrépisi

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
12 bita dipupus ,  10 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
m (r2.7.1) (bot Nambih: id:Sepak bola)
Tidak ada ringkasan suntingan
{{dipaké}}
[[Gambar:FC Blida 1952.jpg|thumb|200px|right| FC Blida]]
'''Sépak bola''' nya éta salah sahiji olahraga nu populér pisan di sakuliah dunya.<ref name="internet1"> [http://kampungbiru.wordpress.com/pengertian-sepak-bola/ Pengertian Sepak Bola] diakses tanggal 05 November 2011 </ref> Dina ''pertandingan'', ieu olahraga dipaénkeun ku dua kelompok anu silih lawan jeung bajuang pikeun ngasupkeun [[bola]] ka gawang kelompok lawan. <ref name="internet1"/>Unggal kelompok anggotana sawelas pamaén, ku sabab éta kelompokna sok disebut ''kesebelasan''.<ref name="internet1"/>
406

éditan

Menu navigasi