Sepak Bola: Béda antarrépisi

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
833 bita ditambahkeun ,  10 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
[[Gambar:FC Blida 1952.jpg|thumb|200px|right| FC Blida]]
'''Sépak bola''' nya éta hiji kaulinan nu dilakukeun ku jalan najong [[bola]] kaditu kadieu pikeun marebutkeun di antara para pamén nu boga tujuan keur ngasupkeun bola ka [[gawang]] lawan jeung mertahankeun gawang sorangan sangkan teu kaasupan bola. <ref name="internet1">[ http://id.shvoong.com/humanities/history/2176057-pengertian-sepak-bola-dan-sejarah/#ixzz1coUPUrds Pengertian dan Sejarah Sepak Bola] diakses tanggal 05 November 2011 </ref> <ref name="internet2"> [http://kampungbiru.wordpress.com/pengertian-sepak-bola/ Pengertian Sepak Bola] diakses tanggal 09 November 2011 </ref>Dina kaulinan sépak bola, unggal pamaén meunang ngagunakeun sakabéh anggota awak iwal ti leungeun.<ref name="internet1"/>Ngan nu ngajaga gawang atawa [[kipper]] nu meunang ngamaénkeun bola ku suku atawa leungeun.<ref name="internet1"/>Sepak bola mangrupa kaulinan beregu nu unggal reguna sawelas jalma.<ref name="internet1"/> Biasana kaulinan sépak bola dipaénkeun dina dua babak (2x45 menit) sarta waktu istirahatna (10 menit) di antara dua babak.<ref name="internet1"/> Nyieun gol ka gawang mangrupa sasaran tina unggal kasawelasan. <ref name="internet1"/>Hiji kasawelasan bakal jadi juara nalika éta kasawelasan bisa ngasupkeun bola kana gawang leuwih loba jeung kaasupan bola leuwih saeutik lamun dibandingkeun jeung lawanna.<ref name="internet1"/>
'''Sépak bola''' nya éta salah sahiji olahraga nu populér pisan di sakuliah dunya.<ref name="internet1"> [http://kampungbiru.wordpress.com/pengertian-sepak-bola/ Pengertian Sepak Bola] diakses tanggal 05 November 2011 </ref> Dina ''pertandingan'', ieu olahraga dipaénkeun ku dua kelompok anu silih lawan jeung bajuang pikeun ngasupkeun [[bola]] ka gawang kelompok lawan. <ref name="internet1"/>Unggal kelompok anggotana sawelas pamaén, ku sabab éta kelompokna sok disebut ''kesebelasan''.<ref name="internet1"/>
 
 
406

éditan

Menu navigasi