Sendal: Béda antarrépisi

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
656 bita ditambahkeun ,  10 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
Sendal jepit geus aya salila sahenteuna genep rébu taun.<ref name="sumber2"> [http://www.pecheblu.com/history.php Sejarah Sendal] (di aksés ping 12 Nopémber 2011) </ref> Minangka titik perbandingan, [[sapatu]] primitif dipidangkeun dina lukisan [[batu]] anu asalna ti période (Batu Jaman) ahir Paleolitik kira-kira 15.000 taun katukang.<ref name="sumber2"/> Aya penggambaran ti sandal jepit di mural Mesir kuna dina astana sarta kuil-kuil ti kira-kira 4.000 SM. <ref name="sumber2"/>
 
Tumuwuhna sandal jepit geus jadi bagian ti sakabéh parobahan umum dina mode salila dua puluh taun pamungkas, alatan geus jadi leuwih antaré sakabéh pikeun acara sapopoé.<ref name="sumber2"/>
Casual Friday ngalonggarkeun dina naon anu dianggap pakéan kantor anu pas geus nyieun konsumén leuwih fleksibel ngeunaan pakéan kasual.<ref name="sumber2"/> Kiwari, geus aya perhatian média nu jembar di Amérika Sarikat ngeunaan naha flip-flop atawa sendal mangrupa pakéan anu luyu pikeun dipaké ka White House pikeun papanggih présidén.<ref name="sumber2"/> Dua puluh taun katukang mah sawala nu kasebut tadi moal kungsi dianggap.<ref name="sumber2"/>
 
 
357

éditan

Menu navigasi