Béda révisi "Sosis"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
32 bita ditambahkeun ,  9 tahun yang lalu
[[Gambar:Russian Sausage Making.jpg|thumb|250px|left|Cara nyieun [[Sosis]] lamun maké mesin]]
 
Nalika masak [[sosis]] aya sawatara tahap anu kudu dipigawé, nya éta ''[[kyuring]]'', nyieun adonan, pengisian selongsong, ngulub, sarta digodog. <ref name="Sosis"> </ref> Mimitina [[daging hayam]] dibersihkeun tuluy dipisahkeun ti tulangna sarta diiris lembut. <ref name="Sosis"> </ref> Sanggeus éta [[daging hayam]], [[uyah]], [[és batu]], jeung Phosmix MP dihjikeun dina [[blénder]]. <ref name="Sosis"> </ref> [[Lemak]], [[tipung sagu]], [[susu skim]], [[bungbu]], sarta sésa és diasupkeun kana [[blénder]], tuluy giling bari ditambahkeun [[minyak goréng]]. <ref name="Sosis"> </ref> Adonan anu geus digiling lemes salila 10 menit, tuluy asupkeun [[squit]] anu bagian tungtungna geus dipasang casing, atawa maké mesin Filling sosis. <ref name="Sosis"> </ref>
 
1. Bersihkeun [[daging hayam]], pisahkeun ti tulangna tuluy diiris lemes. <ref name="Sosis"> </ref>
 
2. Giling daging, [[uyah]], [[és batu]], jeung Phosmix MP di jero [[blénder]]. <ref name="Sosis"> </ref>
 
3. Asupkeun [[lemak]], [[tipung sagu]], [[susu skim]], [[bungbu]], sarta sésa és kana blénder, tuluy giling bari ditambahkeun [[minyak goréng]]. <ref name="Sosis"> </ref>
 
4. Tiiskeun adonan anu geus lemes salila 10 menit, tuluy asupkeun [[squit]] anu bagian tungtungna geus dipasang casing, atawa maké mesin Filling sosis. <ref name="Sosis"> </ref>
 
5. Asupkeun adonan kana casing, tuluy talian tungtung casing maké [[benang]]. <ref name="Sosis"> </ref>
853

éditan

Menu navigasi