Béda révisi "Sosis"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
1 bita ditambahkeun ,  9 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
[[Gambar:Tray-of-sausages.jpg|thumb|300px|right|[[Sosis]]]]
 
[[Sosis]] nya éta kadaharan anu dijieun tina daging hayam, daging sapi, daging baibabi, jeung sajabana anu geus digiling, dilembutkeun sarta dibéré bungbu, dibungkus anu bentukna buleud panjang kawas peujit sato dina kaayaan atah atawa dikulub. <ref name="Sosis"> [http://mesin-sosis.webs.com/ Sosis] (Diakses tanggal 17 November 2011) </ref>
 
==Cara Nyieunna==
853

éditan

Menu navigasi