Pamayang: Béda antarrépisi

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
266 bita ditambahkeun ,  10 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
m (r2.7.1) (bot Nambih: ay, ca, cs, csb, de, en, eo, he, is, it, ja, ko, la, mhr, ms, no, nrm, pl, ro, ru, sl, uk, zh)
Tidak ada ringkasan suntingan
{{dipaké}}
[[Gambar:Kuala Kedah - bot bot nelayan.jpg|thumb|300px|right|pamayang di indonesia]]
'''pamayang''' nya éta [[pakasaban]] hiji jelma anu gawéna ngala [[lauk]] di basisir atawa [[sagara]].
Pakakas anu utama pikeun ngala [[lauk]] nya éya [[parahu]] mayang anu mangrupa [[parahu]] husus pikeun pamayang ngala [[lauk]] di [[sagara]], jeung [[jaring]].
 
 
873

éditan

Menu navigasi