Béda révisi "Park Ji-Sung"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
557 bita ditambahkeun ,  9 tahun yang lalu
Nyieun kaca anyar thumb|200px|right|Park Ji-Sung '''Park Ji-Sung''' (gumelar di Seoul, Koréa Kidul kaping 25 Pébruari 1981) nya éta salah ...
(Nyieun kaca anyar thumb|200px|right|Park Ji-Sung '''Park Ji-Sung''' (gumelar di Seoul, Koréa Kidul kaping 25 Pébruari 1981) nya éta salah ...)
(taya bédana)
484

éditan

Menu navigasi