Béda révisi "Park Ji-Sung"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
395 bita ditambahkeun ,  8 tahun yang lalu
(Nyieun kaca anyar thumb|200px|right|Park Ji-Sung '''Park Ji-Sung''' (gumelar di Seoul, Koréa Kidul kaping 25 Pébruari 1981) nya éta salah ...)
 
 
==Karir==
Karir internasionalna dimimitian nalika anjeunna usia 18 taun sabagé gelandang bertahan.<ref name="Biografi Ji-Sung"/> Nalika [[Guus Hiddink]] jadi palatih Koréa Kidul, Park diposisikeun sabagé gelandang sayap.<ref name="Biografi Ji-Sung"/> Ti mimiti harita, Park jadi pamaén anu bisa maén di posisi mana waé, tina posisi bék sayap nepi ka gelandang tengah.<ref name="Biografi Ji-Sung"/>
 
==Rujukan==
484

éditan

Menu navigasi