Béda révisi "Steven Gerrard"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Steven Gerard nya éta salah sahiji pamaén tengah Inggris nu paling populér. Anjeunna sok disebat ''roh'' permainan Liverpool jeung jadi salah sahiji legenda ''The Reds''.<ref name="Karir">[http://www.biografitokohdunia.com/2011/05/biografi-steven-gerrard.html Karir] (Diaksés 03-12-2011)</ref> Gol Internasionalna jeung tim nasional Inggris nalika ''The Three Lions'' ngababad [[Jérman]] 5-1 dina bulan Séptémber [[2001]].<ref name="Karir"/>
 
Gerard ngamimitian karirna sabagé gelandang nu kréatif, populér ku gol-gol nu penting dina mangsa-mangsa nu kritis.<ref name="Karir"/> Anjeunna ogé kaptén Liverpool nalika meunangkeun gelar [[Liga Champions]] taun [[2005]].<ref name="Karir"/> Anjeunna di anggap sabagé gelandang paling berbahaya di Eropa.<ref name="Karir"/>
Anjeunna di anggap sabagé gelandang paling berbahaya di Eropa.<ref name="Karir"/>
 
==Rujukan==
484

éditan

Menu navigasi