Béda révisi "Obrolan pamaké:RXerself"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
taya kamandang éditan
 
Punten ah, sateuacan seueur artikelna, katingalina mah ''nya éta'' kedah digentos ku ''nyaéta'', dihijikeun. Hatur nuhun. --[[Pamaké:Mssetiadi|Tedi]] ([[Obrolan pamaké:Mssetiadi|sawala]]) 23 Désémber 2011 09.37 (UTC)
:Sami-sami, Kang. Hapunten nya. <span style="-moz-border-radius: 5px; border: solid 2px #228B22; background-color: #FFFFFF; color=#1E90FF">[[Pamaké:Sersan Mayor Kururu|'''Seyoru''']] | [[Obrolan pamaké:Sersan Mayor Kururu|lén]] </span> 23 Désémber 2011 13.14 (UTC)
7.228

éditan

Menu navigasi