Béda révisi "Obrolan pamaké:RXerself"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
851 bita ditambahkeun ,  9 tahun yang lalu
→‎Profil Seyoru: bagean anyar
(→‎Profil Seyoru: bagean anyar)
Punten ah, sateuacan seueur artikelna, katingalina mah ''nya éta'' kedah digentos ku ''nyaéta'', dihijikeun. Hatur nuhun. --[[Pamaké:Mssetiadi|Tedi]] ([[Obrolan pamaké:Mssetiadi|sawala]]) 23 Désémber 2011 09.37 (UTC)
:Sami-sami, Kang. Hapunten nya. <span style="-moz-border-radius: 5px; border: solid 2px #228B22; background-color: #FFFFFF; color=#1E90FF">[[Pamaké:Sersan Mayor Kururu|'''Seyoru''']] | [[Obrolan pamaké:Sersan Mayor Kururu|lén]] </span> 23 Désémber 2011 13.14 (UTC)
 
== Profil Seyoru ==
 
Sampurasun!,
 
Bingah pisan ningali aktifitas ngédit sadérék dina Wikipédia Basa Sunda, rupina hiji kareueus kanggo urang Sunda ngagaduhan jalmi anu sakitu rajinna ngéntri dina ieu loka. Mung aya kapanasaranan di antawis juru édit Wikipédia Basa Sunda perkawis jati diri sadérék. Mugia kapayunna tiasa dipedar saperkawis éta supados tiasa langkung raket deui dina gawé bareng ngéntri data di Wikipédia Basa Sunda.
 
Simkuring sorangan Ilham Nurwansah, insyaalloh tiasa ngabantos dina milarian alternatif istilah anu ditarjamahkeun tina basa Indonésia atanapi basa asing lianna numutkeun kaédah nyerep basa asing kana basa Sunda. Rupina kanggo kapayunna bakal seueur pisan anu ngabantos sadérék dina ngokolakeun artikel Wikipédia Basa Sunda ieu.
 
Hatur Nuhun,
Cag.
 
Ilham.Nurwansah 1 Januari 2012 14.08 (UTC)

Menu navigasi