Béda révisi "Obrolan pamaké:RXerself"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
553 bita ditambahkeun ,  9 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
(→‎Nimbrung: bagean anyar)
 
:sok teu ngeunah mun maké "mangrupa" hungkul. Ogé lamun satacanna kecap "nyaéta" geus aya, leuwih teu ngeunah deui. Hayu deuh dicobian ku urang. Tapi pan geus seueur nu makéna. Ngagentosna mung bisa maké rékening ''bot''. <span style="-moz-border-radius: 5px; border: solid 2px #228B22; background-color: #FFFFFF; color=#1E90FF">[[Pamaké:Sersan Mayor Kururu|'''Сэёру''']] | [[Obrolan pamaké:Sersan Mayor Kururu|'''ᮍᮛᮧᮘᮢᮧᮜ᮪''']] </span> 1 Januari 2012 14.34 (UTC)
 
== Nimbrung ==
 
Alaaah geuning ti Bogor ogé. Sugan téh sanés wargi Bogor. Dimana Bogorna?
 
Ngomong-ngomong sadérék nawarkeun biola?
 
== Nimbrung ==
 
[[Pamaké:SU15Dena|SU15Dena]] ([[Obrolan pamaké:SU15Dena|sawala]]) 1 Januari 2012 15.13 (UTC)
:Di mana nya? Di ditu baé lah. Pokona deukeut jeung sakola nu Guru Basa Sundana ngan 1 (hiji), lalaki, masih kénéh ngora deui. Muridna raloba da cai wuduna sok teu kaluar. Kalahka sok ngocor kapinuhan tangkina basa keur peuting téh. Deukeut hiji rumah sakit nu mimiti dibuka 2002. Deukeut hiji imah nu kiwari geus jadi [[leuit|réstoran]]. Dina jalan alternatif pikeun angkot nu handapna warnana soklat. Teu ngartos? Alus! <span style="-moz-border-radius: 5px; border: solid 2px #228B22; background-color: #FFFFFF; color=#1E90FF">[[Pamaké:Sersan Mayor Kururu|'''Сэёру''']] | [[Obrolan pamaké:Sersan Mayor Kururu|'''ᮍᮛᮧᮘᮢᮧᮜ᮪''']] </span> 1 Januari 2012 15.31 (UTC)
7.228

éditan

Menu navigasi