Béda révisi "Obrolan pamaké:RXerself"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
135 bita ditambahkeun ,  9 tahun yang lalu
 
:sok teu ngeunah mun maké "mangrupa" hungkul. Ogé lamun satacanna kecap "nyaéta" geus aya, leuwih teu ngeunah deui. Hayu deuh dicobian ku urang. Tapi pan geus seueur nu makéna. Ngagentosna mung bisa maké rékening ''bot''. <span style="-moz-border-radius: 5px; border: solid 2px #228B22; background-color: #FFFFFF; color=#1E90FF">[[Pamaké:Sersan Mayor Kururu|'''Сэёру''']] | [[Obrolan pamaké:Sersan Mayor Kururu|'''ᮍᮛᮧᮘᮢᮧᮜ᮪''']] </span> 1 Januari 2012 14.34 (UTC)
 
::kecap "mangrupa" téh tos bakuna dina éjahan basa Sunda, janten cekap ku éta baé.<br> Ilham.Nurwansah 1 Januari 2012 15.48 (UTC)
 
== Nimbrung ==

Menu navigasi