Béda révisi "Urang Sunda"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
m
Gambar Notable_Sundanese.jpg dipiceun kusabab di hapus ti Commons ku Fastily
m (Gambar Notable_Sundanese.jpg dipiceun kusabab di hapus ti Commons ku Fastily)
{{ethnic group|
|group=Urang Sunda
|image=
|image=[[File:Notable Sundanese.jpg|300px|Urang Sunda]]
|poptime=30-an juta (itungan kasar tina sénsus 2000)
|popplace=[[Jawa Kulon]], [[Banten]], [[Jakarta]], [[Jawa Tengah]]
1.624

éditan

Menu navigasi