Béda révisi "Alpabét"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
27 bita ditambahkeun ,  9 tahun yang lalu
m
r2.7.3) (bot Nambih: zh-yue:一套字母; kosmetik perubahan
m (r2.7.1) (bot Ngarobih: mr:मुळाक्षर)
m (r2.7.3) (bot Nambih: zh-yue:一套字母; kosmetik perubahan)
[[FileGambar:Caslon-schriftmusterblatt.jpeg|thumb|250px]]
Kecap '''alfabet''', dicokot tina [[basa Yunani]] tina dua hurup mimiti tulisannana nyaéta [[alfa]] jeung [[béta]]. Hartina nyaéta sistim panulisan nu dumasar kana [[foném]] [[vokal]] jeung [[konsonan]].
 
 
{{Jenis aksara|state=show|state3=show}}
 
[[Kategori:Linguistik]]
 
[[yo:Abidi]]
[[zh:字母系統]]
[[zh-yue:一套字母]]
17.474

éditan

Menu navigasi