Béda révisi "Pluto"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
22 bita ditambahkeun ,  8 tahun yang lalu
m
r2.7.3) (bot Nambih: ba:Плутон; kosmetik perubahan
m (r2.7.3) (bot Nambih: ba:Плутон; kosmetik perubahan)
Parobahan-parobahan ieu kamungkinan badag mangrupa akibat tina lé'éhna [[és]] di [[kutub]] anu kakeunaan sinar [[Panonpoé]] samentara di [[kutub]] séjénna ngimpel.<ref name="sumber2"/>
 
== Rujukan ==
{{reflist}}
 
[[ast:Plutón (planeta nanu)]]
[[az:Pluton (cırtdan planet)]]
[[ba:Плутон]]
[[bar:Pluto (Zweagplanet)]]
[[be:Карлікавая планета Плутон]]
17.467

éditan

Menu navigasi