Béda révisi "Nyi Roro Kidul"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
125 bita dipupus ,  9 tahun yang lalu
m
Gambar Nyi_Roro_Kidul.jpg dipiceun kusabab di hapus ti Commons ku Fastily
m (Gambar Nyi_Roro_Kidul.jpg dipiceun kusabab di hapus ti Commons ku Fastily)
 
[[Gambar:Nyi Roro Kidul.jpg|thumb|200px|right|Lukisan Nyi Roro Kidul di salasahiji kamar Samudera Beach Hotel Pelabuhanratu]]
'''Nyi Roro Kidul''', hiji tokoh [[mitos]] nu dipercaya ngawasa [[Laut Kidul]].<ref name="web1">[http://www.anneahira.com/dongeng-nyi-roro-kidul.html Nyi Roro Kidul] (Diakses tanggal 31 Oktober 2011) {{id}}</ref> Ieu kapercayaan dipimilik ku masarakat pulo [[Jawa]] jeung [[Bali]]. <ref name="web1"/>
 
1.680

éditan

Menu navigasi