Béda révisi "Wangunan Sunda"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
11 bita ditambahkeun ,  9 tahun yang lalu
m
+ {{delete}}
Tidak ada ringkasan suntingan
m (+ {{delete}})
{{delete}}
Wangunan Sunda nyaéta wangunan anu aya tur diaku salaku tempat cicing, usaha, tur pamaréntah di tatar Sunda. Cirina nyaéta konsép wangunan anu luyu jeung kaayaan alam jeung pangabutuh balaréa di tatar Sunda.
Wangun Suhunan jeung Adegan
7.284

éditan

Menu navigasi