Nagri: Béda antarrépisi

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
2 bita ditambahkeun ,  9 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
mTidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
:''UlahKadé lieurkaliru jeung [[Nagara]]''
:''Pikeun guna lian, tempo [[Nagri (disambiguasi)]]''
Hiji '''nagri''' mangrupakeun hiji wewengkon nu légalna kawanoh salaku hiji éntitas dina géografi pulitis. Hiji nagri bisa mangrupa [[nagara daulat]] merdika atawa nu aya dina kakawasaan nagara lian, salaku hiji non-daulat atawa baheulana babagian pulitis nu daulat, atawa hiji wewengkon géografis nu kaasosiasi jeung hiji bangsa nu baheulana indepénden kalawan cicirén pulitis nu béda.
7.303

éditan

Menu navigasi